Zomerse hutspot met piccalillysaus en varkenshaas

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Oven
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 170 graden.
    Bak de varkenshaas rondom bruin in de boter met 2 eetlepels en zet daarna nog 15 minuten in de voorverwarmde oven tot een kerntemperatuur van 53 graden is bereikt.
  2. Haal het vlees uit de oven en laat 5 minuten rusten.
    Fruit de licht in het braadvocht van het vlees.
    Voeg de , peper en zout toe en laat het geheel inkoken, voeg een scheutje water en 2 eetlepels toe.
    Kook dit ca. 5 minuten en zeef daarna de saus, voeg nog een eetlepel toe.
    Verwarm de olie in een wok en bak daarin kort de , worteltjes en de .
  3. Voeg d bouillon toe en smoor alles zachtjes gaar in 15 minuten.
  4. Verwarm de laatste 5 minuten de mee.
  5. Breng op smaak met zout en peper.
    Snijd de in dikke plakken en leg deze op de hutspot en schep er wat piccalillysaus over.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon en groentebouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in runderbouillon, piccalilly, groentebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in runderbouillon en groentebouillon
  • roomboter, runderbouillon, groentebouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in piccalilly
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon en groentebouillon
  • roomboter en room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in runderbouillon en groentebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
269 kcal
13%1076 kcal
Vetten
6 g.
8%24 g.
Waarvan verzadigd
2 g.
14%8 g.
Waarvan onverzadigd
1 g.
5%4 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
10%0 g.
Koolhydraten
43 g.
16%172 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
2 mg.
0%8 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zomerse hutspot met piccalillysaus en varkenshaas