Allergie informatie: Zeekraal met risotto met rievierkreeftjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kleine ui
- 1 teen knoflook
- olijfolie
- 150 gram risotto
- 150 milliliter witte wijn
- 300 milliliter sterke kippenbouillon
- 50-75 gram zeekraal
- 150 gram rivierkreeftjes
- boter
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Zeekraal met risotto met rievierkreeftjes
- Allergieen informatie