Allergie informatie: Vietnamese gevulde flensjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram gepelde gekookte garnalen
- 250 gram geblancheerde taugeh
- 150 gram gesauteerde reepjes varkensvlees
- 100 gram rijstmeel
- 150 milliliter water
- 1 stuks losgeklopt ei
- snufje koenjit
- zout naar behoeven
- versgemalen zwarte peper
Meer Recepten
- Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, tomatenketchup en tonijn uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - tobkok - Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde Turkse groenten
Met aubergines, tomaten, ui uit Turkije
4 porties - 55 minuten
Groentegerechten - robancona - Oosterse koolrolletjes met gevulde varkenshaasjes
Met varkenshaas, chinese kool en oystersauce uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wraps
- Vietnamese gevulde flensjes
- Allergieen informatie