Allergie informatie: Tortillawraps met rundergehakt
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pak tortillawraps
- 500 á 600 gram mager rundergehakt
- 2 eetlepels (olijf) olie
- 2 tenen knoflook, gehakt
- 1 rode peper, fijngehakt
- 1 zakje fayita seasoning kruidenmix
- 1 rode paprika, in stukken
- 1 groene paprika, in stukken
- 1 gele paprika, in stukken
- 1 ui in grove stukken
- champignos, in plakjes
- 1 blikje mais
- diepvrieserwtjes of bruine bonen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wraps
- Tortillawraps met rundergehakt
- Allergieen informatie