Allergie informatie: Shoarma-kruiden
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 theelepels ketoembar
- 1 theelepel djintan
- 1 theelepel djahé
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 theelepel uienpoeder
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 1 theelepel piment
- 1 theelepel zout mespunt sereh
- mespunt nootmuskaat
- mespunt kaneel
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Schoonmoeders aardappelsoep
Met aardappel, salami, shoarma uit Nederland
8 porties - 3 uur
Maaltijdsoepen - ettelocin - Anak Domba Bakar (lamsvlees met knoflook en kruiden)
Met lamskoteletten, knoflook en djahe uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - jaccor - Shoarma aardappel (lekker makkelijk)
Met shoarma, krieltjes en roerbakgroente uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Roerbakgerechten - appellemoezz - Broodje shoarma (broodje warm vlees)
Met shoarmavlees, pitabroodjes en ijsbergsla uit Griekenland
4 porties - 1 uur
BBQ - Hanni1990
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wraps
- Shoarma-kruiden
- Allergieen informatie