Allergie informatie: Indonesische pannenkoek
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 zakje Portie Pannenkoek
- 1,5 deciliter melk
- 1,5 deciliter klappermelk (kokosmelk)
- 1 eetlepel bakgember (Baukje)
- shii-take bruine eikezwam
- kip-saté salade of stokjes kip-saté
- eventueel kroepoek
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Indonesische varkenshaas
Met varkenshaas, chilipepers en knoflook uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor - Injera - Ethiopische pannenkoek
Met teffmeel, zout en olie uit Ethiopie
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - tobkok - Indonesische sausijsjes
Met half-om-half gehakt, peper en kruidnagelpoeder uit Indonesie
4 porties - 30 minuten
Vlees - 34533 - Klepon (Indonesische suikerbolletjes)
Met ketanmeel, witte basterdsuiker en kokosmelk uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wraps
- Indonesische pannenkoek
- Allergieen informatie