Allergie informatie: Boemboe wrap
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pak wraps
- 500 gram kipfilet in kleine blokjes gesneden
- boemboe mix voor Ajam Paniki
- boemboe mix voor Sajoer Boontjes
- 200 gram sperzieboontjes (diepvries)
- 1 rode ui
- 1 witte ui (of 2 witte en geen rode)
- zo'n 200 gram roerbakgroenten of gemengde groenten
- 125 gram crème fraîche
- 2 eetlepels gedroogde bieslook
- 1 eetlepel gedroogde peterselie
- 2 tenen knoflook geperst of zeer klein gesnipperd.
- 2 eetlepels ketjap marinade
- 4 eetlepels olie
- gesneden ijsbergsla
Meer Recepten
- Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Kip met rendang
Met kipfilet, bospeen en boemboe rendang uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - joop - Daging besengek (Gestoofd geroosterd rundvlees)
Met runderhaas, kokosmelk en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 35 minuten
Vlees - jaccor - Gulai Domba (Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksaus)
Met lamsvlees, knoflook en lomboks uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wraps
- Boemboe wrap
- Allergieen informatie