Allergie informatie: Witte kool met gepaneerde karbonade
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 witte kool (circa 1 kilo)
- 1 grote ui
- 2 eetlepels olie
- 0,5 groentebouillonblokje
- 1 theelepelkomijnpoeder
- 2 eetlepels boter
- 2 eetlepels bloem
- 250 milliliter melk
- zout
- peper
- 4 karbonades (à circa 250 gram)
- 2 eieren
- zout
- peper
- 100 gram paneermeel
- 2 eetlepels boter
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Witte kool met gepaneerde karbonade
- Allergieen informatie