Allergie informatie: Wildzwijnmedaillons met aardappelpuree en geroosterde tomaten
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 wildzwijn medaillons
- 100 gram roomboter
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 deciliter melk
- boter om in te bakken
- 1 kilo kruimige aardappelen
- 1 doos (red pearl) tomaten
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk