Allergie informatie: Wildzwijn met veenbes saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 kg uitgebeende wildzwijn achterbout (hamstuk)
- 150 gram spek, in dunne schijfjes
- 2 glaasjes jenever
- 4 jeneverbessen
- 2 eetlepels tijm
- 1 theelepel peper
- 0,5 theelepel zout
- 100 gram roomboter
- 2 uien
- 2 kopjes water
- 1 kop rode wijn
- nog wat jenever om te flamberen
- 0,5 citroen (in schijfjes)
- 4 eetlepels veenbes compote
- ¨û liter zure room
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Wildzwijn met veenbes saus
- Allergieen informatie