Allergie informatie: Wilde haas met cranberryjam en stoofpeertjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 volgroeide wilde hazen
- 8 stoofpeertjes, op uw favoriete wijze bereid
- 2 eetlepels cranberryjam
- 250 gram tagliatelle
- 200 gram ui
- 100 gram knolselderij
- 1 takje tijm
- 2 blaadjes laurier
- 2 jeneverbessen
- snufje rozemarijn
- 2 deciliter rode wijn
- 1 liter wildfond
- 4 eetlepels bloem
- 1 eetlepel peterselie
- 150 gram boter
- 2 theelepels peper
- 1 theelepel zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Wilde haas met cranberryjam en stoofpeertjes
- Allergieen informatie