Allergie informatie: Wilde eendenborst met vlierbessensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- fijne tagliatelle zelf maken van:
- 200 gram harde bloem
- 2 eieren
- zout
- 1 blokje diepvries spinazie
- 2 eetlepel olijfolie
- bloem om te bestuiven
- voor de saus:
- 500 gram vlierbessen
- 2 deciliter rode wijn
- 3 deciliter wildfond
- zout
- zwarte peper
- 1 eetlepel vlierbessenjenever
- 3 appels, goudrenetten
- wat boter
- wat suiker
- 12 enkele borsten van wilde eend
- zout
- witte peper
- 300 gramboter om te braden
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Wilde eendenborst met vlierbessensaus
- Allergieen informatie