Allergie informatie: Wild konijn van de jager
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 wild konijn
- 35 gram braadboter
- zout
- witte peper
- 3 rode uien
- 3 volle eetlepels suiker
- voor de bouillon:
- ca. 2,5 deciliter droge, rode wijn
- ca. 2,5 deciliter natuurazijn
- ca. 2,5 deciliter water
- 4 laurierblaadjes
- 6 kruidnagels
- 10 gekneusde zwarte peperkorrels
- 4 gekneusde jeneverbessen
- 1 groentebouillonblokje
- 1 volle eetlepel appelstroop
- 1 afgestreken eetlepel maïzena
- 1 scheut rode port
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959 - BBQ spies van gamba's en biefstuk
Met gamba's, biefstuk en paprika uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Wild konijn van de jager
- Allergieen informatie