Allergie informatie: Vleessaus van wildragout
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels olijfolie
- 600 gram wildstoofvlees van hert, ree en/of haas, in stukken
- 50 gram pancetta of ontbijtspek in blokjes
- 1 ui, gesnipperd
- 0,5 wortel, fijngehakt
- 2 stengels bleekselderij, fijngehakt
- 2 tenen knoflook, fijngehakt
- 150 milliliter rode wijn
- 2 blikken gepelde tomaten (à 400 gram)
- 2 takjes rozemarijn
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Vleessaus van wildragout
- Allergieen informatie