Allergie informatie: Tamme konijnenbouten in rode wijn
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 konijnenbouten
- zout en peper
- 30 gram boter
- 1 blikje tomatenstukjes op sap
- 1 theelepel Franse tuinkruiden
- 1 deciliter rode wijn
- 10 groene olijven
- mespuntje tijm, basilicum en oregano
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Tamme konijnenbouten in rode wijn
- Allergieen informatie