Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon en snijd ze in stukken van ongeveer 1 cm.
    Spoel de , verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in dobbelsteentjes.
    Vermeng met .
    Maak de spruitjes schoon en kook ze zo'n 12 minuten in kokend water met wat .
    Spoel meteen onder ijskoud water.
    Laat de uitlekken.
    Leg de struisvogellapjes tussen twee vellen plasticfolie en sla ze gelijkmatig plat met een vleeshamer.
    Bestrijk de vleeshapjes met en beleg een plakje .
    Leg onderaan de snippers en bestrooi met de helft van de appelblokjes.
    Rol ze op en bind vast met keukentouw.
    Kruid met en .
    Bak de rollades aan in .
    Voeg de rest van de toe en stoof even mee.
    Blus de pan met witte .
    Giet er de bouillon bij en laat op zacht vuur 10 minuten sudderen.
    Haal het vlees uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.
    Voeg de en de rest van de appelblokjes toe aan de saus.
    Laat verder sudderen tot de saus begint te binden.
    Voeg de toe.
    Breng op smaak met en .
    Verwarm het vlees in de saus.
    Halveer de spruitjes en stoof ze kort in wat .
    Kruid met .
    Halveer de vleesrolletjes en serveer ze met de saus en de spruitjes.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in gevogeltebouillon en olie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn en gevogeltebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en gevogeltebouillon
  • gevogeltebouillon en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en room
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in gevogeltebouillon
  • boter en room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn en mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in gevogeltebouillon en olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
260 kcal
13%1040 kcal
Vetten
12 g.
17%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
12 g.
4%48 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Struisvogelrollades