Allergie informatie: Salade van rode linzen met kalfstong en kalfswang en een pakketje van snijbiet
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram rode linzen
- 60 gram gekookte kalfstong
- 1 deciliter bouillon
- 1 deciliter slagroom
- 1 sjalotje
- 30 gram gesneden groenten (wortel, snijbiet, courgette etc.)
- zout en peper
- 1 kg kalfswang
- 1 bosje snijbiet
- 1 wortel
- 1 prei
- knolselderij
- ui
- laurier
- tijm
- teentje knoflook
- madeira
- bloem
- kalfsjus
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk