Allergie informatie: Reerug met roomsaus ( Selle de Chevreuil à la Crème)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 reerug
- 80 gram boter
- 3 deciliter slagroom
- zout
- peper
- 5 deciliter rode wijn
- 0,5 deciliter cognac
- 2 sjalotjes
- 1 ui
- 1 wortel
- 8 peperkorrels
- 1 kruidnagel
- 1 mespunt marjolein
- 1 takje tijm
- 1 blaadje laurier
- 5 jeneverbessen
- 0,3 deciliter olie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Reerug met roomsaus ( selle de chevreuil à la crème)
- Allergieen informatie