Allergie informatie: Reebout Gabrielle
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram boter
- 3 eetlepels olijfolie
- 6 stuks jeneverbessen
- 2 stuks uien
- 2 takjes rozemarijn
- 3 deciliter rode wijn
- 3 deciliter wildbouillon
- 500 gram gemengde wilde paddestoelen
- reebout achterpoot met bot 1,8-2 kg
- 1-1,5 deciliter kookroom
Meer Recepten
- Bartjes Reebout(stoof)
Met reebout, uien en knoflook uit Nederland
4 porties - 2 uur en 25 minuten
Kerst - albertje - Ree in port-roomsaus
Met reebout, jeneverbessen en rode port uit Tsjechie
4 porties - 50 minuten
Wild - Snoepi - Bartjes Reebout 2
Met reebout, spekjes en champignons uit Nederland
4 porties - 2 uur en 10 minuten
Wild - albertje - Reebout uit de oven
Met reebout, cognac en wildfond uit Nederland
4 porties - 1 uur en 50 minuten
Kerst - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Reebout gabrielle
- Allergieen informatie