Allergie informatie: Reebiefstukjes met wildsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 380 milliliter gevogeltefond
- 1 deciliter droge rode wijn
- 0,5 deciliter rode port
- 125 milliliter slagroom
- zout
- peper
- 8 plakjes katenspek
- 8 reebiefstukjes a 50 gram
- 40 gram boter
- 2 takjes peterselie
- keukengaren
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Reebiefstukjes met wildsaus
- Allergieen informatie