Allergie informatie: Reebiefstuk met rode portsaus en roergebakken witlof
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 reebiefstukjes van 150 gram
- 25 gram boter
- 2 eetlepels olijfolie
- peper
- zout
- Saus:
- 2 glazen rode port
- 1 theelepels balsamicoazijn
- 1 theelepels gedroogde tijm
- 2 eetlepels koude roomboter,in blokjes
- peper
- zout
- Witlof:
- 6 stronkjes witlof
- 3 eetlepels olijfolie
- snufje tijm
- 2 eetlepels honing
- scheutje balsamicoazijn
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Reebiefstuk met rode portsaus en roergebakken witlof
- Allergieen informatie