Allergie informatie: Krokante ravioli met hazenrug en eekhoorntjesbrood
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 hazenruggen
- 250 gram in reepjes gesneden eekhoorntjesbrood
- 3 fijngesnipperde sjalotten
- 1 eetlepel cognac
- 1 in stukken gesneden wortel
- 1 fijngesneden ui
- 100 gram kippenlever
- 1 stengen selderij
- 200 gram tarwebloem
- 1 deciliter room
- 4 eieren
- 1 eetlepel olie
- 2,5 deciliter rode wijn
- 2,5 deciliter bruine fond
- 50 gram suiker
- 5 eetlepels wijnazijn
- peper
- 1 eetlepel rode bessenjam
- 100 gram geklaarde boter
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Krokante ravioli met hazenrug en eekhoorntjesbrood
- Allergieen informatie