-
Ik kan er niet genoeg van krijgen. Af en toe een beetje port erdoor. Ook lekker
Danielle gaf dit recept 4/5 sterren
-
Ik heb dit recept al vanaf 2010 en maak sindsdien m´n konijnenboutjes op deze wijze. Zelf vind ik het heerlijk en heb er bij eters ook veel succes mee.
Peggy gaf dit recept 4/5 sterren
-
Heerlijk! En dat met een eenvoudig recept.
Gé Routs gaf dit recept 4/5 sterren
-
Bij de polier een heel konijn gehaald om even lekker de week af te sluiten. De pruimen vervangen voor abrikozen, jeneverbes en anijsster toegevoegd. De komende 3 uur ruiken verrukkelijk! Het water loopt me nu al in de mond. De rest van de heerlijke wijn, Fausto 7, in de decanteer voor tijdens het dinner. Jammie!
A3aan gaf dit recept 5/5 sterren
-
Prima voor de kerst, kan ook met "konijnendijen" lekkerste stuk vlees!
Rudi gaf dit recept 5/5 sterren
-
Wanneer moet ik de wijn erbij doen? Voordat het gaat stoven(lijkt me van wel eigenlijk) of moet je de saus ermee op smaak maken? Ik kan het in het recept niet terug vinden!
Ada gaf dit recept 5/5 sterren
-
Mooi recept en eigenlijk simpel. Bedankt.
Mark gaf dit recept 5/5 sterren
-
Mooi recept en eigenlijk simpel. Bedankt.
Mark gaf dit recept 5/5 sterren
-
De saus kun je o.a. binden met allesbinder uit pakje.
Francine Versteeg gaf dit recept 3/5 sterren
-
Op het laatst de saus binden. Hoe moet ik dat doen?
Ik ga dit recept morgen proberen te maken. Ik hoop dat iemand mijn vraag nog kan beantwoorden.
Alvast bedankt!