Allergie informatie: Konijnenbouten op grootmoederwijze
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 konijnenbouten
- 2 grote uien
- 4 gedroogde pruimen
- 3 kruidnagels
- 1 takje tijm
- 1 takje rozemarijn
- 4 laurierblaadjes
- 4 eetlepels appelstroop
- 1 deciliter rode wijn
- 1 deciliter azijn
- peper en zout
- 250 gram bakboter
Meer Recepten
- Konijnsalade
Met konijnenbouten, soepgroenten en limoen uit Nederland
4 porties - 9 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Konijn in whiskeysaus
Met konijn, whiskey en herfstbokbier uit Belgie
4 porties - 45 minuten
Wild - irispons - Konijnenbout met rode port en knoflook
Met konijnenbouten, rode port en citroensap uit Nederland
4 porties - 2 uur en 10 minuten
Wild - lucyvader - Konijn
Met konijnebouten, uien en kruidnagel uit Nederland
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Vlees - Daentje73 - Konijn in zoetzure saus
Met konijnenbouten, uien en kruidenazijn uit Nederland
4 porties - 3 uur en 5 minuten
Kerst - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Konijnenbouten op grootmoederwijze
- Allergieen informatie