Allergie informatie: Konijnenbout met worteljus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 konijnenbouten
- 3 eetlepels boter
- 50 milliliter sinaasappelsap
- 1 eetlepel mosterd
- 200 milliliter wortelsap (fles a 750 milliliter)
- 1 theelepel gedroogde dragon
- 1 zakje peen julienne (a 150 gram)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Konijnenbout met worteljus
- Allergieen informatie