Allergie informatie: Konijn met cognac roomsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- een heel konijn
- peper
- zout
- 2 grote uien
- 4 tenen knoflook
- 6 eetlepels cognac
- 3 deciliter witte wijn
- 1 wortel
- 1 klein bosje peterselie
- 3 theelepels rozemarijn
- paar blaadjes laurier
- 2,5 deciliter vleesbouillon
- 2 eetlepels maizena
- 125 milliliter room
- worcestersaus
- 120 gram boter
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Konijn met cognac roomsaus
- Allergieen informatie