Allergie informatie: Konijn in pittige morsterdsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 konijnenbouten
- 0,5 theelepel zout
- 1 theelepel peper
- 2 eetlepels bloem
- 5 eetlepels boter
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 plakjes ontbijtspek
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 1,5 deciliter cognac
- 1,5 deciliter droge witte Wijn
- 1,5 deciliter kippenbouillon
- 1 takje verse tijm
- 1 laurierblaadje
- 3 takjes peterselie
- 1 potje scherpe mosterd
- 1,25 deciliter slagroom
- 1 bakje oesterzwammen
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Pittige snijbonenschotel
Met varkenshaas, snijbonen en krieltjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - jaccor - Olijven in pittige knoflookmarinade
Met olijven, knoflook en laurier uit Albanie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - marloesstr
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Konijn in pittige morsterdsaus
- Allergieen informatie