Allergie informatie: Hertenbiefstukjes met vijgen
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram hertenbiefstuk
- 8 vijgen
- 200 milliliter port
- 100 milliliter rode wijn
- 200 milliliter wildfond
- 2 eetlepels azijn
- 2 kruidnagels
- 2 laurierblaadjes
- 4 jeneverbessen
- 2 takjes tijm
- 100 gram ijskoude boterblokjes
- 1 theelepel peper
- 0,25 theelepel zout
- 100 milliliter olie
- 150 gram boter
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Hertenbiefstukjes met vijgen
- Allergieen informatie