Allergie informatie: Hertenbiefstuk met witte wijnsaus en druiven
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 hertenbiefstukken
- 75 gram blauwe druiven
- 75 gram groene druiven
- 1 theelepel majoraan
- 60 gram boter
- 0,25 liter witte wijn
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Hertenbiefstuk met witte wijnsaus en druiven
- Allergieen informatie