Allergie informatie: Hazenschouders gestoofd in Berenburg
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 hazenschouders
- 100 gram champignons
- 50 gram winterpeen
- 20 gram tomatenpuree
- 1 blaadjes laurier
- 10 jeneverbessen
- 3 kruidnagels
- 1 theelepel peper
- 1 theelepel zout
- 50 gram kruidkoek
- 1 liter wildbouillon
- 250 milliliter Berenburg
- 125 gram cranberries
- 60 milliliter cranberrysap
- 50 milliliter vlierbessenwijn
- 10 milliliter rode peperazijn
- 75 gram palmsuiker
- 2 gram agar
- 200 gram aardappel
- 150 gram verse tuinerwten
- 1 bakje Atsina Cress
- 1 heel ei
- 40 gram paneermeel
Meer Recepten
- Bundu Daging (gestoofd rundvlees)
Met rundvlees, santen en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor - Daging besengek (Gestoofd geroosterd rundvlees)
Met runderhaas, kokosmelk en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 35 minuten
Vlees - jaccor - Gulai Domba (Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksaus)
Met lamsvlees, knoflook en lomboks uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor - Kare Domba (gestoofd lamsvlees)
Met lamsvlees, rode lomboks en santen uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Stoofschotels - jaccor - Daging agee (gestoofd rundvlees met kokos)
Met rundvlees, kokos en knoflook uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Hazenschouders gestoofd in berenburg
- Allergieen informatie