Allergie informatie: Hazenrug in sinaasappelroom
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 Hazenruggen
- 100 gram spekblokjes
- 50 gram boter
- prei
- wortel
- peterselie
- selderie
- tijm
- laurierblad
- 1 ui
- zou/ peper
- 1/8 liter rode wijn
- 1/8 liter sterke bouillon
- geraspte schil van 1 sinaasappel
- 0,25 liter slagroom
- 1 eetlepel bloem
- sap van 1 sinaasappel
- 3 eetlepel zwarte bessengelei
- om te garneren
- sinaasappel
- peterselie
- zwarte bessengelei
Meer Recepten
- Hazenrugsalade
Met hazenrug, champignons en veldsla uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Wild - lucyvader - Hazenrug met gele saus
Met hazenrug, gele pompoen en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Wild - lucyvader - Hazenrug met wortelmassa en groene kool
Met hazenrugfilets, wortels en groene kool uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Wild - jaccor - Kruidige hazenrug
Met hazenrug, wildfond en rode port uit Nederland
4 porties - 1 uur
Wild - jaccor - Hazenrug met cognac-roomsaus
Met hazenrug, room en soepgroente uit Nederland
4 porties - 23 uur
Wild - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Hazenrug in sinaasappelroom
- Allergieen informatie