Allergie informatie: Hazenbouten in rode wijnsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 hazenbouten
- 1 ui
- 1 theelepel kruidnagelpoeder
- 6 jeneverbessen, geplet
- stukje gemberwortel van ca. 3cm
- 5 centiliter ciderazijn
- 2 centiliter rode balsamicoazijn
- 1 fles droge, rode wijn
- 25 gram boter
- 2 eetlepels bloem
- 400 centiliter wildfond
- zwarte peper uit de molen
- 1 afgestreken theelepels zeezout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Hazenbouten in rode wijnsaus
- Allergieen informatie