Allergie informatie: Hazenbout in dikke groentewijnsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 hazenbout
- zout
- peper
- kruiden naar smaak
- 4 tenen knoflook
- 2 winterwortels, in plakjes gesneden
- 2 stengels bleekselderij, in stukjes van 2 centimeter gesneden
- spekreepjes
- 2 aardappelen, in grove stukken gesneden
- 2 uien, in ringen gesneden
- champignons naar smaak
- halve fles rode wijn
- bakboter
- olijfolie
- 4 salieblaadjes
- groentebouillonblokje voor 1 liter bouillon
- 12 spruitjes van gelijk formaat
Meer Recepten
- Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Pommes Pont Neuf
Met aardappelen en frituurve uit Frankrijk
4 porties - 25 minuten
Aardappelgerechten - louca - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Hazenbout in dikke groentewijnsaus
- Allergieen informatie