Allergie informatie: Gevulde reebout in korstdeeg
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ontbeende reebout
- 1 kalfsnier
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 150 gram broodkruim
- 2 eetlepels gehakte peterselie
- 1 eetlepel gehakte dragon
- 1 deciliter olijfolie
- 1 theelepel peper
- 0,5 theelepel zout
- voor de saus:
- 100 gram selderij
- 150 gram uien
- 150 gram wortelen
- 1 kruidenbosje
- 0,5 fles rode wijn
- 1 liter wildfond
- 1 eetlepel gehakte rozemarijn
- allesbinder
- 50 gram boter
- voor het deeg:
- 800 gram bloem
- 120 gram boter
- 1 deciliter water
- 1 ei om te bestrijken
- zout
Meer Recepten
- Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde Turkse groenten
Met aubergines, tomaten, ui uit Turkije
4 porties - 55 minuten
Groentegerechten - robancona - Oosterse koolrolletjes met gevulde varkenshaasjes
Met varkenshaas, chinese kool en oystersauce uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - azuro - Gevulde Kabeljauwmoten op de BBQ
Met kabeljauw, ontbijtspek en tomaten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Gevulde reebout in korstdeeg
- Allergieen informatie