Allergie informatie: Gevuld konijn met pasta en tomaat
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 konijnenruggen
- 2 konijnenlevers
- 200 gram spinazie
- 4 gedroogde tomaten, in stukjes
- 8 lente-uitjes
- 4 blaadjes basilicum
- 250 gram boter
- 1 theelepel peper
- 0,5 theelepel zout
- 2 theelepels suiker
- 4 eetlepels olijfolie
- 6 dunne plakjes gerookt spek
- 1 deciliter droge witte wijn
- 2 sjalotjes, gesnipperd
- 5 teentjes knoflook
- 200 gram lintpasta
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Gevuld konijn met pasta en tomaat
- Allergieen informatie