Allergie informatie: Fazant met gepofte aardappelen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 gebardeerde fazant (gerold en opgebonden met spek)
- 150 gram boter
- 1,5 theelepel peper
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel tijm
- 1,5 deciliter kippenbouillon
- 2 eetlepels bloem
- 2 eetlepels boter
- snufje rozemarijn
- 0,5 citroen
- 3 eetlepels whisky
- 8 aardappelen (kleine)
- 4 kleine goudrenetten
- 1 blik perziken
- 1 blik vruchtjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Gezonde friet
Met aardappelen, paprikapoeder en zout uit Belgie
4 porties - 1 uur
Bijgerechten - maikeb
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Fazant met gepofte aardappelen
- Allergieen informatie