Allergie informatie: Eendenborst met gembersaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 eendenborstfilets van 150 gram elk
- 1 sjalotje
- 1 teentje knoflook
- 4 bolletjes gember
- zout
- 50 gram boter
- 100 milliliter witte wijn
- 0,5 bloemkool
- 2 extra sjalotjes
- 1 extra teentje knoflook
- 50 milliliter olijfolie
- 100 milliliter extra witte wijn
- 200 milliliter creme fraiche
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Eendenborst met gembersaus
- Allergieen informatie