Allergie informatie: Duo van hert en wild zwijn in jeneversaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 260 gram hertenbiefstuk (4 medaillons van 65 gram
- 260 gram wildzwijnhaas (4 medaillons van 65 gram
- 40 gram boter
- 5 centiliter droge rode wijn
- 1 dessertlepel Balsamico azijn
- 25 gram sjalotjes
- 0,5 teentje knoflook
- 40 gram champignons
- 15 centiliter bruine wildfond
- 3 jeneverbessen
- 0,5 takje tijm
- 0,5 laurierblad
- 25 gram roomboter
- 0,5 borrelglaasje graanjenever
- bruine roux
- peper, zout
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Duo van hert en wild zwijn in jeneversaus
- Allergieen informatie