Allergie informatie: Arroz amb conill: rijst met konijn
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 konijn met lever, schoongemaakt
- 1 deciliter olijfolie
- zout
- peper
- 1 grote ui, gesnipperd
- 2 tenen knoflook, fijngehakt
- 4 grote rijpe tomaten, ontveld en in stukken
- enkele draadjes saffraan
- 2 jonge atisjokken, schoongemaakt en gehalveerd
- 250 gram verse erwten
- 200 gram rijst, geen snelkook
- 1 eetlepel fijngehakte peterselie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Arroz amb conill: rijst met konijn
- Allergieen informatie