Allergie informatie: Zwitserse geschnetzeltes
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ui
- 600 gram geschnetzeltes (schnitzels fijngesneden)
- 1,5 eetlepel tarwebloem
- olijfolie
- zout
- peper
- 300 gram champignons
- 1 eetlepel boter
- 200 milliliter droge witte wijn
Meer Recepten
- Zwitserse kaaspunten
Met tortillas, gruyere en emmentaler uit Zwitserland
4 porties - 15 minuten
Snacks - nicole769 - Zwitserse kaasfondue
Met ztiserse kazen, droge witte wijn en knoflook uit Zwitserland
4 porties - 20 minuten
Fondue - schierbeek - Broccolisausje
Met broccoli, witte wijngelei en roomkaas uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Sauzen en marinades - elge - Glaasje Zwitserse room met marmelade
Met banketbakkersroom, slagroom en sinaasappel marmalade uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Nagerechten - keukenbakker - Lamslapjes met een romige aardappelschotel
Met lamslapjes, aardappelen en slagroom uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Ovenschotels - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Zwitserse geschnetzeltes
- Allergieen informatie