Allergie informatie: Warme ham als hoofdgerecht
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 plakken rauwe ham, die zacht van smaak is van een 0,5 centimeter dikte
- (let op want gerookte ham is te zout)
- melk, om de ham in te weken
- 3 gehakte sjalotten
- 1 eetlepel goede azijn
- 40 gram boter
- 40 gram bloem
- 2 jeneverbessen
- 2 deciliter witte wijn
- 2 ddeciliter gevogeltefond uit een pot
- 1,5 deciliter crème fraiche
- wat echte boter
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Tomaten-groentesoep met doperwtjes
Met tomatengroentesoep, ham en doperwten uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk - Fibrex pap (low carb) erg vezelrijk
Met fibrex, johannesbroodpitmeel en sojamelk uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Ontbijtgerechten - lowcarbdiva - Ingepakte frites
Met aardappel, kalkoenfilet en rauwe ham uit Belgie
4 porties - 20 minuten
Aardappelgerechten - jipenjanneke
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Warme ham als hoofdgerecht
- Allergieen informatie