Allergie informatie: Vleesrolletjes met geitenkaas en rozijnen
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram ongepaneerde schnitzels (kalfsvlees)
- 70 gram brood zonder korst, licht geroosterd en verkruimeld
- 1 ui, zeer fijn gehakt
- 100 gram belegen geitenkaas, geraspt
- 30 gram pijnboompitten
- 60 gram rozijnen
- 1 eetlepel oregano of tym
- zout en peper
- olijfolie
- 8 laurierblaadjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Vleesrolletjes met geitenkaas en rozijnen
- Allergieen informatie