Allergie informatie: Vlaamse runderstoof
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram rib-runderlappen, in grote stukken
- 4 stengels dunne prei
- 25 gram boter
- 2 teentjes knoflook, fijngesneden
- 300 gram winterwortel, in plakjes
- 6 takjes tijm, gerist
- 1 laurierblad
- 1 flesje donker bier
- 1 snee stevig witbrood, ontkorst
- 1 eetlepel grove mosterd
Meer Recepten
- Vlaamse soep
Met prei, aardappel en spek uit Belgie
2 porties - 30 minuten
Bijgerechten - eds - Daging belaser (runderstoof in gekruide kokosmelk)
Met runderlappen, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 3 uur en 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Runderstoof met koriander en kokos
Met runderpoulet, kokosmelk en koriander uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - gdamwijk - Oosterse runderstoof
Met sucadelappen, uien en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Stoofschotels - bettyvandijk - Miens Vlaamse vlees
Met sucadelappen, mosterd, ontbijtkoek uit Belgie
4 porties - 1 uur
Vlees - mien
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Vlaamse runderstoof
- Allergieen informatie