Allergie informatie: Venkelknollen met schnitzel en tomatensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kalfsschnitzels van 150 gram
- zout en vers gemalen peper
- 4 venkelknollen
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 uien, gesnipperd
- 1 blik gepelde tomaten
- 1 teentje knoflook, gesnipperd
- 4 ansjovisjes uit blik, in stukjes
- 20 gram boter
- enkele plakjes parmezaanse kaas
- 1 eetlepel fijngehakte peterselie
- 1 eetlepel kappertjes, uitgelekt
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Venkelknollen met schnitzel en tomatensaus
- Allergieen informatie