Allergie informatie: Varkensrib met appelcompote
Terug naar het receptIngrediënten
- 50 gram roomboter
- 4 varkensribben (à 200 gram)
- 1 eetlepel tijm, fijngehakt
- 500 gram kleine handappels (elstar) geschild en in blokjes
- 1 teen knoflook, fijngehakt
- 100 milliliter biologische appelsap
- 50 gram bruine suiker
- 2 laurierblaadjes
- 1 kaneelstokje
- 50 gram boerenjongens uitgelekt
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Varkensrib met appelcompote
- Allergieen informatie