Allergie informatie: Varkensreepjes in champignonsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 uien
- 800 gram broccoli
- 2 doosjes champignons fijn (a 250 gram)
- 1 schaaltje varkensreepjes naturel (ca. 400 gram)
- 25 gram boter
- 1 pakje verse roomkaas met kruiden (125 gram)
- 2 eetlepels allesbinder
- 1 pak puree à la minute naturel (180 gram)
Meer Recepten
- Supersnelle roerbak
Met mager spek, verkensvlees en kastanjechampignons uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Vlees - bettyvandijk - Thaise Varkensreepjes
Met hamlappen, 5 -kruidenpoeder en gember uit Thailand
4 porties - 30 minuten
Vlees - 34533 - Rijst met champignonsaus
Met witte rijst, champignonragout en knoflook uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Rijstgerechten - lucyvader - Hollandse salade met varkensreepjes, champignons en tomaten
Met varkensreepjes, sla en champignons uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Salades - andreajordy - Varkensreepjes in de wok
Met varkensreepjes, knoflook en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Varkensreepjes in champignonsaus
- Allergieen informatie