Allergie informatie: Varkenslende met granaatappelsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 mooie dunne stukken varkenslende á 75 gram
- zout
- vers gemalen peper
- 25 gram boter
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 gesnipperde ui
- het sap van 2 granaatappels, ca. 1 dl (de pitten apart houden)
- 1 theelepel suiker
- 1 deciliter droge sherry
- 1 deciliterl slagroom
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Varkenslende met granaatappelsaus
- Allergieen informatie