Allergie informatie: Varkenshaasje met tomatenroomsausje en roze peperkorrels
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 varkenshaasje van 400 gram
- 50 gram gerookt spek, fijngesneden
- 2 sjalotjes
- 1 blokje magere vleesbouillon
- 1 eetlepel bakboter
- 1 eetlepel bloem
- 5 centiliter room
- mozzarella
- 1 roma tomaat
- 1 eetlepel roze peperkorrels
- zeezout
- molenpeper
- Italiaanse kruiden
- 2 jonge worteltjes met nog 2 centimeter groen aan
- 1 mini witlof
- 1 bloem broccoli
- 1 theelepel bakboter
- 400 gram aardappelen
- nootje echte boter
- muskaatnoot
- peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Kerriepoeder 2
Met chilipepers, koenjit en kruidnagels uit India
4 porties - 15 minuten
Sauzen en marinades - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk