Allergie informatie: Varkenshaasje met gebakken perzik en kerriesaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 varkenshaasje
- zout
- peper
- 0,5 theelepel kaneel
- 50 gram boter
- 1 sjalotje
- 4 theelepels milde kerriepoeder
- 1 teentje knoflook
- 25 gram bloem
- 1,5 deciliter dubbeldrank (sinaasappel-perzik)
- 0,5 vleesbouillontablet
- 1 blikje perzikschijfjes (netto 248 gram)
- 4 sprietjes bieslook
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Varkenshaasje met gebakken perzik en kerriesaus
- Allergieen informatie