Allergie informatie: Varkenshaas in chianti-saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 flinke varkenshazen
- peper
- zout
- 40 gram boter
- 2 sjalotjes
- 3 deciliter chianti
- 2 deciliter sterke bouillon
- (strooibaar) bindmiddel
- 1 eetlepel gehakte peterselie
- (versgemalen) peper
- zout
Meer Recepten
- Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Indonesische varkenshaas
Met varkenshaas, chilipepers en knoflook uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor - Spies van varkenshaas met artisjok
Met varkenshaas, artisjokhart en olie uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok - Pittige snijbonenschotel
Met varkenshaas, snijbonen en krieltjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - jaccor - Groenten in teriyaki saus met gnochci
Met teriyaki saus, wokgroenten en gnocchi uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Roerbakgerechten - danatiggelman
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Varkenshaas in chianti-saus
- Allergieen informatie